Optreden Herfstmuziekfestival

Op 20 september treden we op tijdens het allerlaatste Herfstmuziekfestival in Izegem, samen met de 4 Izegemse muziekkorpsen.

Dit gaat door om 15u op de grote markt in Izegem (kaarten gratis, maar moeten wel besteld worden!)

herfstmuziekfestival2015

Meer info:

Voor de jubileumeditie van het Herfstmuziekfestival werd geöpteerd om geen traditionele wedstrijd op touw te zetten maar werden de winnaars van de vijf vorige edities uitgenodigd aangevuld met enkele wild-cards.

Volgende korpsen nemen deel : Kon. Harmonie De Gildevrienden Roeselare, De Winkelse Muziekvereniging,Kon fanfare St Cecilia De Zwaan Lichtervelde, Kon.
Muziekvereniging De Leiezonen Desselgem, Royale Fanfare Communale de Huissignies en de Koninklijke Stadsfanfaren Izegem.
Kwaliteit en show gegarandeerd dus.

Uniek is echter dat deze laureaten geflankeerd worden door een bijzonder korps: Het Verenigde Izegemse Muziekkorps en “ Ritmisch Izegem”, een samenwerking tussen de vier trommelkorpsen van de Izegemse muziekkorpsen.

Inderdaad , de vier Izegemse muziekkorpsen treden op als zijnde één groot orkest: Leo XIII, Congregatie, Stadsfanfaren en Kunst en Vrede vormen samen één korps met om en bij de 250 spelende leden ! Een unicum om dit mee te maken.

Tickets voor de parade zijn gratis te verkrijgen aan de balie van De Leest of via info@deleest.be of 051 337 610

Schuiven naar boven