Nieuwe voorzitter!

Na 2 jaar onder het voorzitterschap van het dagelijks bestuur te hebben gewerkt, mogen we met fierheid meedelen dat we een nieuwe voorzitter hebben gevonden! 

Gisteren op het Cecilia-feest werd Geert Monserez voorgesteld als onze kersverse voorzitter:

geert

Geert Monserez (°1963) werd geboren te Roeselare maar getogen in Emelgem waar hij gans zijn jeugd heeft doorgebracht. Op zijn zestiende verhuisden zijn ouders naar Beveren-Roeselare, maar hij bleef college lopen in Izegem en uiteraard bleef hij trouw lid van de harmonie. Hij werkt in Oostende en woont nu in Zedelgem, samen met zijn vrouw en 2 dochters.

Hij begon zijn muzikale carrière als klein Emelgems manneke in de Izegemse muziekschool. Hij studeerde er trompet om later over te gaan tot Euphonium waarmee hij het diploma Hogere Graad behaalde. Geert werd lid van de Congregatie in 1974. Hij speelde mee in ‘de Eendjes’ en ‘de Zwaantjes’ (de toenmalige Muziekclub en Jeugdorkest) olv Etienne Canniere en Hendrik Maes, om later lid te worden van de Harmonie. Omwille van beroepsredenen was Geert in 1986 en 1987 even afwezig, om er daarna weer met volle moed tegenaan te gaan. Uiteraard kennen we Geert ook als de broer van Rik Monserez, eveneens trouw lid van onze vereniging.

Buiten zijn muzikale hobby is Geert nog bestuurslid van de KVIV West-Vlaanderen en het Davidsfonds (afdeling Veldegem-Zedelgem). Geert studeerde af in 1986 als Burgerlijk Ingenieur aan de KUL en is beroepshalve IT manager bij Daikin Europe, gevestigd in Oostende.

Geert is een vaardig muzikant, altijd in voor een grapje en staat eens te meer paraat bij optredens en activiteiten.

Het spreekt voor zich dat het Dagelijks Bestuur unaniem was in de beslissing om Geert als voorzitter voor te dragen.

Wij zijn blij dat we Geert mogen verwelkomen als kapitein van onze vloot!

 

Schuiven naar boven